Alzines, 2 – 17732 Sant Llorenç de la Muga (Girona)

 972 56 92 25 / 636 14 07 70

Hostal de l'aigua

Alzines, 2 – 17732 Sant Llorenç de la Muga (Girona)

 972 56 92 25 / 636 14 07 70

Avís legal

I. Informació corporativa

En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, l’Hostal de l’Aigua l’informa que és titular del lloc web: www.hostaldelaigua.com i notifica les següents dades:

 • Adreça: C/ Les Alzines nº2
 • Codi Postal: 17732
 • Localitat: Sant Llorenç de la Muga
 • Província: Girona
 • Correu electrònic: info@hostaldelaigua.com

II. Usuari i règim de responsabilitats

Al accedir a la pàgina web www.hostaldelaigua.com i a tots els seus directoris inclosos, així com als continguts que a través d’ella es puguin obtenir, li atorga la condició d’usuari. Sota aquesta condició vostè accepta totes les condicions d’ús que s’estableixen aquí sense perjudicar l’aplicació de la corresponent normativa d’obligat compliment legal segons el cas.

És per això, que si les consideracions detallades en aquest avís legal no són de la seva conformitat, li preguem que no faci ús de la pàgina, i el fet que en faci qualsevol ús implicarà l’acceptació de l’ús dels termes legals recollits en aquest text.

Al mateix temps, l’usuari assumeix la responsabilitat de fer un ús correcte dels lloc web i es compromet a aportar informació veraç, a no utilitzar la informació aportada per l’Hostal de l’Aigua en contra de les disposicions emprades per Llei, la moral, els bons costums, l’ordre públic, o qualsevol acte que pugui suposar la lesió dels drets de tercers o del funcionament del lloc web. A aquest efecte, l’Usuari s’abstindrà d’utilitzar qualsevol dels continguts amb fins o efectes il·lícits, lesius dels drets i interessos de tercers o, qualsevol forma que pugui impedir la normal utilització dels continguts.

Els usuaris respondran dels danys i perjudicis de tota naturalesa que l’empresa propietària de la web pugui patir, directament o indirectament, com a conseqüència de l’incompliment de qualsevol de les obligacions derivades de l’ús de la pàgina web i d’aquesta política de privacitat.

En particular, i a títol merament indicatiu i no exhaustiu, l’Usuari es compromet a no transmetre, difondre o posar a disposició de tercers informacions, dades, continguts, missatges, gràfics, dibuixos, arxius de so i/o imatge, fotografies de la web.

Política de privacitat

La seva privacitat i els seus drets són respectats en aquesta pàgina web

En aquesta pàgina web es respecten i cuiden les dades personals dels usuaris. Així doncs, com a usuari heu de saber que:

 • Mai compartim informació personal dels nostres usuaris amb ningú, excepte per complir amb la llei o en el cas que comptéssim amb la vostra autorització expressa.
 •  Mai emprem les vostres dades personals amb una finalitat diferent de l’expressada en aquesta política de privacitat.

Principis que aplicarem a la seva informació

Per al tractament de les seves dades personals, aplicarem els següents principis que s’ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades:

 • Principi de licitud, lleialtat i transparència: Sempre requerirem el seu consentiment per al tractament de les seves dades personals per un o diversos fins específics que els informarem amb absoluta transparència.
 • Principi de minimització de dades: Tan sols sol·licitarem dades estrictament necessàries en relació als fins pels quals les requerim.
 •  Principi de limitació del termini de conservació: Les dades seran conservades permanentment, a menys que l’usuari ens ho comuniqui expressament.
 • Principi d’integració i confidencialitat: Les seves dades seran tractades de tal manera que garanteixin una seguretat  adequada de les dades personals i es garanteixi la confidencialitat. Heu de saber que prenem totes les precaucions necessàries per evitar l’accés no autoritzat a ús inadequat de les dades dels nostres usuaris per part de tercers.

Com obtenim la seva informació?

 • Formulari de contacte 

Vosté té dret a:

 • Sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat
 • Sol·licitar la seva rectificació o eliminació
 • Sol·licitar la limitació de l’ús del seu tractament
 • Oposar-se al tractament de les dades

Legitimitat per al tractament de les seves dades

La base legal pel tractament de les seves dades és el consentiment. Per contactar o realitzar comentaris en aquesta web es requereix el seu consentiment amb aquesta política de privacitat.

Dubtes o consultes sobre aquesta política o els seus drets

Si té alguna pregunta o comentari a fer sobre aquesta política, o bé, si té alguna inquietud sobre la forma en com gestionem alguna informació personal que ens hagi proporcionat, pot contactar-nos a través del nostre correu: info@hostaldelaigua.com