Alzines, 2 – 17732 Sant Llorenç de la Muga (Girona)

 972 56 92 25 / 636 14 07 70

Hostal de l'aigua

Alzines, 2 – 17732 Sant Llorenç de la Muga (Girona)

 972 56 92 25 / 636 14 07 70

Albera

Albera. Entre el Coll del Portús i les platges de Garbet s’alça el massís de l’Albera, clarament dividit en dos sectors pel Coll de Banyuls. El sector occidental és més humit i té una cobertura de bosc gairebé total. En ell hi trobem el punt més alt del massís, el cim del Puig Neulós (1.256m). Per altra banda, el sector oriental no és tant elevat i presenta un entorn característic mediterrani. Mentre la hidrología del sector oriental es basa en rieres de caràcter torrencial, pel sector occidental hi transcorren diversos rius com l’Anyet, l’Orlina i el Llobregat d’Empordà. Els conreus de secà s’estenen des del peu del massís formant mosaics de diferents tonalitats.

Habitació doble

80€/nit + esmorzar en temporada alta (del 23 de juny al 30 de setembre, inclosos, i festius)

70€/nit + esmorzar en temporada baixa (resta de l’any)

Habitació individual

55€/nit + esmorzar en temporada alta (del 23 de juny al 30 de setembre, inclosos, i festius)

50€/nit + esmorzar en temporada baixa (resta de l’any)

0,65€/persona i dia taxa turística

10€/nit i gos 

20€/nit llit supletori

L’estança mínima és de dues nits

Es permet l’entrada a gossos a l’establiment i en dues de les nostres habitacions. El màxim son dos gossos per habitació i es prega una bona convivència amb l’espai i la resta d’usuaris. S’ha d’avisar si es ve amb gos.

No fem mitja pensió com a tal, però tenim el restaurant on podeu fer els àpats convenients (durant la temporada baixa és possible que hi hagi dies entre setmana que el restaurant estigui tancat)

No es fa servei diari d’habitacions; en les estades llargues s’acorden els dies de neteja i es proporcionen recanvis sempre que es necessitin.

No cal fer cap pagament per avançat i les cancel·lacions, en general, son gratuïtes i apostem per creure en el valor de la paraula.

L’hora d’entrada de les habitacions és a partir de les 16 h de la tarda i la sortida fins a les 11 h del matí.

Qualsevol qüestió, no dubteu a demanar-nos-la a reserves@hostaldelaigua.com.