Alzines, 2 – 17732 Sant Llorenç de la Muga (Girona)

 972 56 92 25 / 636 14 07 70

Hostal de l'aigua

Alzines, 2 – 17732 Sant Llorenç de la Muga (Girona)

 972 56 92 25 / 636 14 07 70

Què són les galetes?

Les galetes són petits arxius de dades que es reben en el terminal des del lloc web visitat i s’usen per registrar certes interaccions de la navegació en un lloc web emmagatzemant dades que podran ser actualitzades i recuperades. Aquests arxius s’emmagatzemen a l’ordinador de l’usuari i conté dades anònimes que no són perjudicials per al seu equip. S’utilitzen per recordar les preferències de l’usuari, com l’idioma seleccionat, dades d’accés o personalització de la pàgina.
Les galetes també poden ser utilitzades per registrar informació anònima sobre com un visitant utilitza un lloc. Per exemple, des de quina pàgina web ha accedir, o si ha utilitzat un bàner publicitari per arribar-hi.

Quines galetes s'utilitzen en aquest lloc web?

Galetes tècniques: les galetes tècniques són essencials i estrictament necessàries perquè el portal web funcionai correctament i utilitzi les diferents opcions i serveis que ofereix.

Galetes d’Analytics: el nostre lloc web utilitza galetes de Google Analytics. La informació recollida per aquestes coolies serà transferida i emmagatzemada per Google als servidors dels EUA d’acord amb les seves pràctiques de privadesa. Per obtenir més informació sobre les pràctiques de privadesa de Google i sobre com s’aplica Google Analytics visiteu: Descripció general de la privadesa de Google Analytics.

Galetes de sessió: les galetes de sessió són aquelles que existeixen al moment que l’Usuari navega per la pàgina web i que s’eliminen al final.

Com controlar i eliminar les galetes?

La majoria dels navegadors web accepten les galetes però normalment podeu canviar la configuració del navegador web per rebutjar les noves galetes, desactivar les existents o simplement per informar-vos per saber quan s’envien al vostre dispositiu. Per fer-ho, seguiu les instruccions proporcionades pel vostre navegador. 

Internet Explorer: Eines> Opcions d’Internet> Privadesa> Configuració.

O feu clic aquí per obtenir més informació.

Firefox: Eines> Opcions> Privadesa> Historial> Configuració personalitzada.
O feu clic aquí per obtenir més informació.

Chrome: Configuració> Mostra opcions avançades> Privadesa> Configuració del contingut.
O feu clic aquí per obtenir més informació.

Safari: Preferències> Seguretat.
O feu clic aquí per obtenir més informació.

Òpera: configuració.
O feu clic aquí per obtenir més informació.

Si bloqueges l’ús de galeteds, pots fer que alguns serveis o funcions del lloc web no estiguin disponibles.